Egyéb

Teszt: Válassz egyet az alábbi képek közül és derítsd ki életed milyen szakaszába értél!

Teszt: Válassz egyet az alábbi képek közül és derítsd ki életed milyen szakaszába értél

Válasz ki egy motívumot, majd derítsd ki, hogy életed melyik szakaszában vagy!

Teszt: Válassz egyet az alábbi képek közül és derítsd ki életed milyen szakaszába értél

Minden ember élete szakaszokra bontható, viszont meglepő módon ezek a periódusok nem függnek össze a korral, hiszen elég csak arra gondolni, hogy van olyan nő, aki 20 évesen szüli meg első gyermekét, más pedig 40 évesen lesz édesanya.

Válasz ki egyet az alábbi négy szimbólum közül, így kiderítheted, hogy jelenleg melyik életszakaszban vagy.

1. Atléta

Ez a legkevésbé érett korszak. Leginkább arról szól, hogy milyen külsővel rendelkezel, milyenek a testi adottságaid, milyen ruhákat hordasz, milyen autód, telefonod van. Előfordulhatnak nárcisztikus személyiségjegyek, ami leginkább a kamaszkorra jellemző, de felnőtteknél is előfordulhat, főleg azoknál, akiknek nem adatott meg a lelki biztonságérzet.

2. A lázadó

Az atléta szakasz után következik a lázadó korszak, amikor már kezdesz felelősséget vállalni a tetteidért, és képes vagy megfogalmazni a céljaidat, amelyek sokkal letisztultabbak, mint korábban. Az egyéniséged kezd teljesen kifejlődni.

3. Kinyilatkoztatás

Ez az életszakasz, mikor megérsz arra, hogy gyereket vállalj és felnevelj egy másik életet. Emellett ez az életszakasz arra is jó, hogy számba vedd mindazt, ami eddig a sikert jelentette az életedben, és hogy magadon kívül másokra is gondolj ezentúl.

4. Lélek

Ez az utolsó életszakasz. Ilyenkor rájössz arra, hogy a tárgyaknál, a pénznél, a vagyonnál vannak fontosabb dolgok, mint például a barátság, a szeretet, a család. Rájössz arra, hogy nem csak tested, hanem lelked is van, és arra kezdesz összpontosítani, hogy másokon segíts, és hogy fény ragyogja be az életedet.

Forrás:

Previous post

MIT LÁTSZ A KÉPEN? NÉZD MEG MIT ÁRUL EL RÓLAD!

Next post

Add össze születési dátumod számait és tudd meg a teljes igazságot magadról!

The Author

Tóth Bence

Tóth Bence

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.