EgyébEzotériaSpirituális

Teszt, amely elárulja személyes karaktered erősségeit – Igencsak gondolkodóba ejtő!

Teszt, amely elárulja személyes karaktered erősségeit – Igencsak gondolkodóba ejtő!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben 8, geometrikus alakzatokból „teremtett” emberfigurával illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Megtudod belőle, hogy melyik karaktertípusba tartozol, és segítségedre lesz abban, hogy milyen irányba menj tovább életed útján. Kíváncsi vagy rá? Akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

Nézd végig figyelmesen az alábbi rajzokat, és válaszd ki azt, amely véleményed szerint a legjobban illik hozzád.

1                                                     2                                                    3

1-szemelyes 2-szemelyes 3-szemelyes

4                                                    5

4-szemelyes5-szemelyes

6                                                      7                                                   8

6-szemelyes 7-szemelyes8-szemelyes

1:

Vezető típus

Ez a rajz olyan személyiségről árulkodik, aki rendkívül irányítás-orientált, és remekül elboldogul bármilyen szervezet vagy tevékenység működtetésében, vezetésében. Mivel szociális és etikai értékekkel rendelkezel, kiváló kommunikációs képességekkel is megajándékozott az anyatermészet. Könnyűszerrel alkalmazkodsz a társadalmi szférához, de a vágy, hogy mások felett uralkodj, gyakran még a saját korlátaidat is megszabja.

2:

Felelősségteljes

Nagyon sok olyan tulajdonsággal rendelkezel, melyeket egy vezető is megirigyelne, ám gyakran szembesülsz bizonyos kétségekkel, ha fontos döntéseket kell meghoznod. A magas szintű teljesítés híve vagy, ami annyit tesz, hogy mindent felelősségteljesen, a lehető legjobb tudásod szerint igyekszel elvégezni. Ennek köszönhetően sokszor magad elé is olyan komoly elvárásokat támasztasz, melynek nagyon nehéz megfelelni. Nincs ez másként a környezeteddel kapcsolatban sem, ezért nem mindenki tudja felvenni veled azt a munkamorált, amivel rendelkezel. Az igazság számodra a legfontosabb momentum, ki nem állhatod, ha valaki próbál megvezetni.

3:

Az örök kételkedő

Olyan személyiség vagy, aki komoly intellektuális tulajdonságokkal rendelkezik. Általában nem maradsz meg sokáig egy helyen, mert hamar elfog az unalom, és egyfajta közöny lesz úrrá rajtad, ha sokáig kell egy valamivel foglalkoznod. Olyan típus vagy, aki a hobbijára is képes szakmaként tekinteni, és egyszerre két teljesen különböző dologba is gond nélkül belevágsz. A káoszt és a rendetlenséget nem tudod elviselni magad körül, emiatt gyakran veszekszel a környezeteddel. Nagyon magas szintű érzékenység jellemez, és általában nem bízol a saját erődben, képességeidben. Örökös kételkedő vagy, mindig szükséged van egy kis külső támogatásra, megerősítésre.

4:

Tudományos

Olyan személyiség vagy, aki nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyja a valóságot, a saját elméleteit helyezi előtérbe, és teljesen mások az életről alkotott elképzelései, mint az átlagnak. Általánosságban elmondható, hogy jelen van életedben az érzelmi egyensúly, de mindig racionálisan cselekszel. Remekül elboldogulsz a filmek, a cirkusz és a színházak világában.

5:

Intuitív

Rendkívül magas az intelligencia szinted, ugyanakkor gyakran ugrálsz egyik dologból a másikba. Gyakran töltöd be a védő, óvó szerepet a környezetedben, mert szívesen mutatsz irányt a szeretteidnek. Szereted az újdonság varázsát, rendkívül önzetlen, aggodalmaskodó ember vagy, határtalanul gazdag képzeletvilággal.  Saját erkölcsi normáid vannak, nagyon jól fejlett önkontrollal rendelkezel, és bármilyen tényezőt, ami akadályozná a szabadságodat, zsigerből elutasítasz.

6:

Alkotó

Lenyűgöző fantáziavilágodnak köszönhetően többnyire a művészet területein tevékenykedsz, vagy legalábbis hobbi szinten biztos, hogy közöd van hozzá. Saját erkölcsi szabályokat állítottál fel az életedben, gyakran befelé forduló vagy, és semmiféle külső behatást nem fogadsz szívesen. Rendkívül érzelmes típus vagy, ötleteid mindig egyediek és eredetiek.

7:

Érzékeny

Ábrándokat kergető, gazdag érzelmi világgal rendelkező személyiség vagy. Olyannyira, hogy ki nem állhatod még az erőszakos filmeket sem, mert nagyon mélyen érintenek érzelmileg. Könnyen magadra veszed mások problémáit és gondjait, és mivel túlságosan együttérző vagy, nagyon sok energiát fordítasz arra, hogy segíts azokon az embereken, akik nehéz helyzetben vannak.

8:

Érzéketlen

Az egyszer biztos, hogy az érzelgősség nem jellemző rád. Soha nem vagy képes átérezni mások problémáit, nem képzeled magad a helyükbe, és még az sem érdekel, ha azt mondják rólad, hideg vagy. Remek érzéked van hozzá, hogy „mindenki úgy ugráljon, ahogy te fütyülsz”, ugyanis, ha érdekeid úgy kívánják, bárkit képes vagy meggyőzni róla, hogy úgy cselekedjen, ahogyan te jónak látod.

Szerző: Herczeg Petra

Forrás:

Previous post

Válassz egy kagylót, majd olvasd el mit árul el személyiséged rejtett oldaláról!

Next post

Válassz egy drágakövet és megtudhatod milyen a sorsod és a személyiséged!

The Author

Tóth Bence

Tóth Bence

1 Comment

  1. markos tereza
    2016-10-31 at 15:52 — Válasz

    7 választottam mert én is hosszunyakú vagyok

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.