EgyébEzotériaSpirituális

Sors-teszt – Milyen színű az életutad?

Sors-teszt – Milyen színű az életutad?

Ezt a tesztet egy japán pszichológuscsoport dolgozta ki, melyben szebbnél szebb képekkel illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. Nemcsak a személyiségedre vonatkozó válaszokat kapsz most, hanem az is kiderül, milyen utat jársz be életed folyamán. Kíváncsi lettél? Akkor ne várj tovább, inkább teszteld magad!

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, majd válaszd ki azt, amelyet a belső hangod sugalmaz.

  1.                                                2.                                                3.

sorsteszt1sorsteszt2sorsteszt3

4.                                                  5.                                              6.

sorsteszt4sorsteszt5A photo by Ilya Ilyukhin. unsplash.com/photos/W8OhSnVPE2Q

 

 

 

1: Indigó

Életedben folyamatosan a harmóniát és a megértést keresed, szinte eggyé szeretnél válni az Univerzummal. Véleményed szerint az ember akkor élhet teljes életet, ha megtalálja a benne rejlő égő vágyat, a céljait, melyeket folyamatosan ápol, és dolgozik rajtuk. Valójában el sem tudod képzelni, hogy konkrét célok és álmok nélkül lenne értelme az életnek. Rendkívül ösztönös és átgondolt ember vagy, értékeled a magányt, de igazán akkor töltődsz fel energiával, ha emberek között lehetsz. Kiváló kommunikátor vagy, aki még a legvisszahúzódóbb emberrel is képes kapcsolatot létesíteni.

2: Türkiz

Életedben folyamatosan az egyensúlyt és a nyugalmat keresed, és akkor vagy a legboldogabb, ha „leeresztett vitorlákkal ringatózhatsz a tengeren”. Véleményed szerint az ember akkor élhet teljes életet, ha mindig a valós önmagát mutatja, még akkor is, ha mások elítélik a viselkedéséért. Közvetlenül a szív szava beszél belőled, és szívesen osztod meg környezeteddel a legmélyebb gondolataidat, álmaidat és érzelmeidet is. Rendkívül magabiztos és önálló ember vagy, akinek hatalmas az önbecsülése, és olyannak szereti önmagát, amilyen valójában.

3: Magenta

Életedben folyamatosan az újdonságokat és a kihívásokat keresed, szeretsz mindent megtapasztalni, amennyire csak lehetséges. Véleményed szerint az ember akkor élhet teljes életet, ha soha nem ragad bele egy bizonyos kerékvágásba. Szeretsz kitörni a rutin és a hétköznapi szabályok fogságából, és az alkalmazkodó képességedről sem igazán vagy híres. Szereted magad körülvenni szép dolgokkal, azonban a következő pillanatban már lehet, hogy mást tartasz szépnek, mint idáig. Meglátod a jót másokban, és azt szeretnéd, ha mindenki megtenne minden tőle telhetőt a másik emberért – beleértve téged is.

4: Ezüst

Életedben folyamatosan a bölcsességet keresed, és szívesen ásol mindig egy kicsit mélyebbre. Véleményed szerint az ember akkor élhet teljes életet, ha mindig azt kutatja, hogyan tudna helyesebben cselekedni, jobbá válni, vagy hogyan tudná kihozni magából a legtöbbet. Gondolataidat gyakran tükrözik a tetteid, rendkívül verbális vagy, és azonnal kimondod azt, ami a szívedben van.  Természetedből fakadóan remek író válhatna belőled (ha még nem vagy az), ugyanis a szavak szinte folynak belőled abban a pillanatban, ahogy tollat ragadsz. Rendkívül kalandvágyó vagy, szereted az új lehetőségeket és a változásokat, a stagnálás egyszerűen megőrjít.

5: Arany

Életedben folyamatosan a társaságot, és a remek szórakozási lehetőségeket keresed. Nincs is annál jobb a világon, amikor körülvesznek a családtagjaid és a barátaid, akik igazán fontosak számodra. Véleményed szerint az ember akkor élhet igazán teljes életet, ha mindig vannak körülötte, és nem egyedül kell eveznie az élet tengerén. Környezeted tehát maximálisan boldoggá tesz, te pedig cserébe remek társaságot, és igaz barátságot nyújtasz nekik. Rendkívül bájos és társaságkedvelő személyiség vagy, olyan ember, akit nem könnyű elfelejteni. Imádod a luxust és a jó minőséget – szerencsére van is benne részed, mert igencsak sikeres vagy.

6: Jáde

Életedben folyamatosan a kapcsolatokat és a biztonság érzését keresed, nem akarsz mást, mint szeretni és szeretve lenni. Véleményed szerint az ember akkor élhet igazán teljes életet, ha nem felejt el hálát adni és köszönetet mondani mindazért, amije van. Rendkívül nagylelkű és együttérző személyiség vagy, aki nemcsak kapni szeret, hanem szívből adni is. Módfelett intelligens vagy, és nagyon szeretsz újat tanulni – sokan úgy tartják, már-már rabja vagy a tanulásnak.

Szerző: Herceg Petra

Forrás:

Previous post

Numerológia: Így számítsd ki a lélekszámodat. Rengeteg mindent elárul rólad!

Next post

Milyen ember vagy? Válaszd ki a legjobban tetsző ábrát, és kiderül!

The Author

Tóth Bence

Tóth Bence

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.