EgyébEzotériaSpirituális

Mit mutat meg a szívvonalad rólad? – személyiségteszt

Mit mutat meg a szívvonalad rólad? – személyiségteszt

szívvonal

Biztosan mindannyian hallottunk már arról, hogy a tenyerünkben látható különböző vonalak jelentéssel bírnak. Egészen pontosan utalnak belső tulajdonságainkra, személyiségünkre, jellemünkre, érzelmeinkre. Nézz rá domináns kezed tenyerére, és azonosítsd be a képnek megfelelően, hogyan látod szívvonaladat benne, azután keresd meg a rád vonatkozó jellemzést!

Melyik szívvonal a tiéd?

1) Ha ez a szívvonalad, te egy nagyon ambiciózus ember vagy! Független, intelligens, és van egy csomó jó tulajdonságod. Jó érzékkel hozod meg döntéseidet az életben. Lehet, hogy egy kissé önző, anyagias életszemléleted van. Hajlamos vagy a szélsőségekre: szenvedélyes szerelem, eksztázis, fájdalom és kíméletlen gyűlölet. Mások érzéseit nem mindig veszed figyelembe, mert túl heves és energikus vagy hozzá. A párkapcsolatoktól az ösztönzést és stimulálást várod, ki nem állhatod a kiszámíthatóságot, állandóságot. Nagy kihívást jelent számodra, hogy elfogadd mások gyengeségeit, és hogy tervezz a jövőre nézve. 

2) Ha szívvonalad a kettes képnek megfelelően kanyarodik, azt mutatja rólad, hogy szereted kimutatni másoknak érzelmeidet, és nagyra értékeled az intimitást. Figyelmes vagy az emberekkel és megbízható. Ugyanakkor erősen függsz másoktól, mert rendkívüli módon vágysz a szeretetre. Szentimentális, idealista vagy. Mélyen hiszel az egyetlen, igaz szerelemben. Gyakran úgy érzed nem értékelnek eléggé. Ennek egyik oka, hogy veled teljesen ellentétes típusú emberekkel jössz össze, akik nem fektetnek túlzottan nagy energiát a kapcsolataikba. Szeretnéd ha elfogadnának, elismernék erőfeszítéseidet, de meg kell tanulnod, hogy kimondd, kérd is amit szeretnél, és azt is, hogy lelkiismeret furdalás nélkül elfogadd azt.

3) Idealistán állsz a kapcsolatokhoz, de több időt töltesz elemzéssel, mint tettekkel. Gondolkodó típus vagy, aki nem szívesen kér segítséget másoktól, mindent szeret egyedül megoldani. Nehezen osztod meg másokkal a gondolatmenetedet, egyedül küzdesz. Figyelmes, felelősségteljes ember vagy, akinek erős az erkölcsi érzéke. Szentimentális oldalad miatt romantikus vagy és idealista terveket szövögetsz, de nem nagyon vagy képes valóra váltani álmaidat, mivel a sok gondolkozás gyakran félbeszakítja a cselekvést nálad. Számodra a legnagyobb kihívás az, hogy kissé nyitottabban állj a spontaneitáshoz és ahhoz, hogy partnereiddel is megoszd a gondolataidat.

4) Szívvonalad hosszú és lefelé hajló, ami azt mutatja, hogy hajlamos vagy alávetni magadat másoknak. Intuitív személyiséged miatt könnyen változtatsz magatartásodon, de igen gyakran csak mások kedvéért, a saját rovásodra. Ha szívvonalad eléri az életvonaladat, akkor szó szerint bármit meg fogsz tenni, hogy boldoggá tedd azt akit szeretsz. Ha nem éri el, vagy csak halványan, akkor képes leszel a saját jogaidat is foganatosítani és saját boldogságodat is szem előtt tartani. Meleg szívű, karitatív személyiséged miatt mindig résen kell lenned, hogy kiszűrd azokat, akik manipulálni, kihasználni akarnak csupán. Bízz a saját elképzeléseidben jobban!

Forrás:

Previous post

Válassz egy házat, és nézd meg, mit rejt a lelked!

Next post

Válassz egyet az alábbi ókori szimbólumok közül, és megtudhatod, mi vár rád a közeljövőben!

The Author

Tóth Bence

Tóth Bence

1 Comment

  1. Hajas Lászlóné
    2017-10-21 at 05:54 — Válasz

    Köszönöm,2-es Nagyon igaz Rám!!!!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.