EgyébEzotériaSpirituális

Melyik ujjadon hordasz gyűrűt? Sokat elárul személyiségedről!

Melyik ujjadon hordasz gyűrűt? Sokat elárul személyiségedről!

Nem is hinnéd, mennyire beszédes tud lenni az ember keze. Most arra találtam magyarázatot, mit is mesél személyiségünkről az, melyik ujjainkon hordunk gyűrűt. Kukkantsd meg a kezeidet és nézd meg, melyik ujjadon található gyűrű mit mutat rólad.

 

14546023044547_95274382924833_db

 

HÜVELYKUJJ

Te vagy az az ember, aki igazán éli az életét, élvezi annak minden pillanatát. Képes mindenben meglátni a jót, a “bulit”, az örömet. Szereted a szép dolgokat, követed a divatot, ám megmaradsz egyedinek és egyéniségnek, így bővelkedsz irigykedő pillantásokban is, amiket a körülötted lévő emberek szórnak feléd. Tudd meg, ők mindeközben nagyon szeretnének rád hasonlítani. Szeretsz a társaság közepe lenni, hiszen annyira szikrázó és energikus vagy, akit el nem lehet képzelni, hogy csak úgy csücsül a sötétben.

MUTATÓUJJ

Magabiztos ember vagy, igazi vezéregyéniség, aki szereti hallatni a hangját, szeret irányítani, megmondani. Mintha mindig fel lenne emelve a mutatóujjad, ami azt jelzi: figyelj rám, hallgass meg, kövess engem! Munkájában, magánéletében sikeres embernek mondhatod magadat.

KÖZÉPSŐ UJJ

Kis különc vagy – legalábbis így gondolkodnak rólad a hátad mögött. Bohókás, vicces, jó társaság. Szereted az állatokat, a természetet és olyan anyatigris ösztön lakozik benned, ami miatt mindenki tudja rólad: te a családodnak élsz. Egy kedves képbe tudnám zárni a személyiségedet: képzeld azt, hogy a gyermekeddel, unokáddal egy játszótéren vagy és te is hangos kacajjal lököd a hintát magad alatt! Csupa élet, ugye?

GYŰRŰSUJJ

Azok a konvenciók. Gyűrűt a gyűrűsujjra, mert azt úgy kell, ugye? El sem szakadnál ettől a szokásodtól. Romantikus ember vagy, kicsit a saját álomvilágodban élő, aki tiszteli a hagyományokat, ezer fokon égve tud szeretni és aki számára nincs is fontosabb a szeretetnél.

KISUJJ

Nem foglak lebeszélni arról, hogy a kisujjadon hordd a gyűrűdet, de azért jól gondold meg. Te is érzed, hogy picit híján vagy az önbizalomnak? Szegezd magasabbra a fejed, állj ki többször és határozottabban magadért, ne legyél elnyomott, aki beéri a kicsivel és a kevéssel. Állj a sarkadra!

NEM VISELSZ GYŰRŰT

Két lábbal állsz a Földön, nem a materiális javak jelentik a számodra a legnagyobb értéket. Csendes, intelligens és megbízható ember vagy, akire bárki, bármikor számíthat.
Született az alábbi cikk folyamán: www.tudasfaja.com
Previous post

Az elme határtalan ereje, így használhatod te is

Next post

Mihály arkangyal üzenete 2016.11.24. -re

The Author

Tóth Bence

Tóth Bence

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.