AsztrológiaEgyébEzotériaSpirituális

Az univerzum üzenete péntekre: Kívánságaid megvalósulnak!

Az univerzum üzenete péntekre: Kívánságaid megvalósulnak!

Ez egy varázslatos pillanat. Kívánj valamit és élvezd kívánságod beteljesülését.

Mondj el egy megerősítő imát, melyben tekints úgy vágyadra, mintha már megvalósult volna. Köszönd meg a mennynek valóságát, és érezd szívedben és gyomrodban, hogy álmod máris megvalósult.

Például mondd azt: “Köszönöm nektek, égiek, hogy megkaptam, amire vágytam. Hálás vagyok állandó segítségetekért.”

Ez egy varázslatos pillanat. Keress fel egy csöndes helyet – akár csak egy rövid időre is. Csukd be a szemed és képzeld azt, hogy kívánságod valóra vált. Érezd át ezt egész testeddel, egész lényeddel. Majd mondj köszönetet az ajándékért és engedd el, mint egy léggömböt, amely egyenesen a mennybe száll. Ha szükség van rá, hogy továbbra is részt vegyél a kívánság megvalósulásában, erős és ismételt iránymutatást fogsz kapni érzések, gondolatok, belső szavak, jelek, álmok, látomások formájában. Fontos, hogy kövesd az útmutatást, hogy vágyad megjelenhessen a fizikai síkon.

Áldás!

Previous post

Az angyalok üzenete péntekre: Megérdemled a sikert!

Next post

Az angyalok üzenete szombatra: Kövesd az álmaidat!

The Author

Tóth Bence

Tóth Bence

1 Comment

  1. Marika Horvát
    2017-06-23 at 13:48 — Válasz

    Köszönöm nektek Égiek, hogy megkaptam az ajándékokat,,, Hálás vagyok az állandó segítségetekért, a menny segítségét el fogadom amelyben részesültem,,mindenki javára,, Hála és köszönet az egész csapatnak,,akik ennyit dolgoztak értem és a szeretteimért,nagyon köszönöm, továbbra sem szeretném a kapcsolatot meg szakítani senkivel,, köszönöm ,hogy 9 hónapig minden nap együtt lehettünk,, na most jól el kapott a sírás,, köszönöm Istennek,, az angyaloknak a tündéreknek, a mestereknek az arkangyaloknak, az Istennőknek , ahogy az üzeneteket tolmácsolták felém,,KÖSZÖNÖM MINDENKINEK,,!!Hálás vagyok mindenért,,!KÖSZÖNÖM,, köszönöm ??? <3 Szeretettel és
    hálám küldöm mindenkinek,, aki segített nekünk,,! <3 Áldás,

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.